viernes, 29 de agosto de 2014

MAYA MOORE

Maya Moore ha sigut elegida recentment MVP de la WNBA, versió femenina de la NBA, era el guardó que li faltava a Maya, 3 vegades campiona de la WNBA, campiona olímpica en Londres 2012 i mundial en Praga 2010. Nascuda l'11 de juny de 1989, en Jefferson Missouri pertany a l'equip de Minessota Linx. Va jugar en la Universitat de Connecticut on va batre tots els rècords d'anotació, títols i rankings. Quan la WNBA acaba al final de l'estiu, Maya juga en l'equip xinés del Shanxi Xing Rui Flame on els últims anys ha guanyat el campionat xinés sense cap problema, amb unes estadístiques d'escandol, més de 40 punts i 10 rebots per partit. Hui per hui està considerada com la millor jugadora del món. Maya Moore és amiga personal de Michael Jordan i del President Obama amb el quals ha jugat partits en la mateixa Casa Blanca.

Maya Moore va jugar en la temporada 2011-12 en el Ciudad Ros Casares de València, els aficionats al bàsquet valencians vam tindre el privilegi i el honor de gaudir en la Fonteta de la que hui és l'MVP i la millor jugadora del món, va vindre en gener de 2012, per jugar la segona part de la temporada. El Ros Casares va perdre la Copa de la Reina, però va guanyar la lliga sense perdre cap partit front al Perfumerias Avenida i també l'Eurolliga en la ciutat Estambul contra el Rivas Ecópolis per 65-52. Maya va anotar en la final 8 punts i va agafar 6 rebots, i va jugar 30 minuts, la jugadora que més minuts va jugar en la final del Ros Casares.

Sempre recordarem el joc de Maya amb el seu nº 23 i com el día del seu debut als dos segons d'estar en pista va anotar un triple sense pensar-se-ho. I a eixe equip del Ciutat Ros Casares de la temporada 2011-12 que com bé va dir el seu entrenador Roberto Iñíguez va a ser un equip irrepetible. 


Maya Moore jugadora del Ciudad Ros Casares 2012

Ciudad Ros Casares Campiones de l'EUROLLIGA 2012

Ciudad Ros Casares Campiones de la Lliga Espanyola 2012 


No hay comentarios:

Publicar un comentario