jueves, 17 de julio de 2014

A Catarroja es porta el TARONJA, però també el GROC

Hem vist en una tanca publicitària en el terme de Catarroja. Concretament en el distribuïdor SUD (més conegut com la Ruta del Colesterol) , la campanya sobre els abonaments per a la temporada 2014-15 del VALENCIA BC. El club de referència del bàsquet valencià, i del que és màxim accionista l'empresari Juan Roig, la próxima temporada va a ser l'unic club valencià que jugue competicions europees, concretament la EUROLLIGA (la màxima competició del bàsquet europeu)  
ENGUANY ES PORTA EL TARONJA, ENGUANY ES PORTA EL VALENCIA BÀSQUET.



20 ANYS CD BERENGUER DALMAU

Però a Catarroja també tenim bàsquet de la mà del BAIXENS CD BERENGUER DALMAU, en la nova temporada que començarem en setembre segurament tindrem més equips i més jugadors que mai, a més si les previsions no ens fallen tindrem equips en totes les categories (excepte en benjamins, el més xicotets 8 i 9 anys) i en algunes categories arribarem comptar a dos equips. El club complirà en gener de 1995, 20 anys d'existència que ho tindrem que cel·lebrar d'alguna manera, amb la gent del club, amb el seu president José Manuel al cap, amb els aficionats al bàsquet i amb els veins de la població. 
A CATARROJA ENGUANY TAMBÉ ES PORTA EL GROC
EL GROC DEL BAIXENS CD BERENGUER DALMAU

Anagrama CD BERENGUER DALMAU 


BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 2013-14

 40 ANYS DE BÀSQUET A CATARROJA

Però el basquet a Catarroja ja existia abans de la fundació en 1995 del CD BERENGUER DALMAU. Van haver clubs predecessors com el CD CATARROJA o el CP CATARROJA que en els anys 70 i 80 van lograr èxits esportius importants, sobre tot en el bàsquet femení, on s'aconseguiren títols de lliga i copa i s'arribà a un nivell que des de llavors no ha pogut arribar. El primer antecedent conegut data de setembre de 1974 quan a partir uns jovens de l'Institut de Catarroja es va fundar el primer equip que va entrar en les competicions federades. Persones com Eladio Punzón, Carlos Olmos, Carmelo Morellà, Francisco Nácher, Enrique Tomás, Juan Raga, Román Garcia, Gaspar Ramón, Toni Mayo, van ser dels pioners en el bàsquet Catarrogí. Els anys següents vingueren persones com Luis Miguel Reguera, Ferran Gil i José Manuel Ballester (hui president del CD BERENGUER DALMAU) per continuar la tasca que va finalitzar a principis del 90. Encara que a Catarroja des del 74 sempre ha hagut bàsquet. Per tant en setembre es compliran de 40 anys de bàsquet a Catarroja. Celebrarem doble aniversari els 20 anys del CD BERENGUER DALMAU i els 40 anys de bàsquet catarrogí. 
Partit bàsquet 1974 del CD CATARROJA (foto Eladio Punzón)

ANAGRAMA CP CATARROJA 

No hay comentarios:

Publicar un comentario