BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 49 CADET MASSANASSA 40

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 49 (0 Triples, 21 de 2 i 7/16 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats
 MASSANASSA : 40 (1 Triple, 16 DE 2 i 5/12 en TLL) 17 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 10-12, 23-6, 6-5 i 10-17

Partit prou igualat el disputat hui al pavelló de Catarroja, on el Berenguer ha fet prevaldre la seu experiència davant un Massanassa que no ha perdut mai la cara en el partit, i que ha sabut reaccionar en la segona acurtant-se molt el marcador. El partit ha començat amb la ja tradicional relaxacií inicial del Berenguer, a més esta vegada sumada a la lesió en el turmell de Miguel. Els visitants han dominat el quart per 10-12. En el segon quart el Berenguer ha començat desplegar el seu millor joc semblant al de l’inici de la lliga parcial de 23-6 i al descans avantage important de 15 punts (33-18) en la segona part els visitants han reaccionat i després d’un tercer quart prou roin en anotació (6-5) l’ultim quart ha segut de domini del Massanassa que ha dominat tant en atac com en defensa, també ha col·laborat les errades des de la línia de tirs lliures del locals en este quart al final del partit 49-40.

Lamentar les lesions de Carles produïda el dijous i la de Miguel en primer quart de hui amb sengles enquinços de turmell, seran baixa pel que resta de temporada, també no jugaren per motius personals Robert i Vicent.