lunes, 20 de junio de 2011

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 41 PICKEN CLARET 72

Últim partit de la fase prèvia del Trofeu Federació, la classificació passava per derrotar al Picken Claret, cosa que no ha ocorregut ja que els de Benimaclet han fet un gran partit i nosaltres no hem tingut el dia, a més hem estat també molt limitats per les absències. Encara que això no resta motiu a la victòria totalment merescuda del Picken Claret.

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 41 (2 TRIPLES, 16 DE 2 i 3/15 en TLL) 28 faltes personals, sense eliminats.

PICKEN CLARET: 72 (4 TRIPLES, 23 DE 2 i 14/31 en TLL) 16 faltes personals,sense eliminats

PARCIALS: 15-17, 6-19, 5-19 i 15-17

El primer quart va ser l’únic on jugarem al nostre nivell a pesar de les nostres errades des del tir lliure, al final del quart avantatge de sols dos punts per als visitants. En el segon quart va ser on el de Benimaclet trencaren el partit amb un parcial de 6-19, el Berenguer va errar moltes cistelles fàcils i la defensa del Claret va ser també molt forta. Al descans s’arribà amb 21-36 en el lluminos. En la represa la mateixa tònica amb més encert les visitants esta vegada des del 6,25, al final del quart ja tot decidit 26-55. L’últim quart va ser de tràmit i encara que millorarem un poc el nostre joc continuarem amb les mateixes errades de tot el partit arribant-se al final amb 41-72. Acabant així la nostra participació en el Trofeu Federació i per tant la temporada.

Anotaren segons acta: Vicent 4p, 4f Carlos 11p, 4f, Llebre 2p, 1f, Jonatan 1p, 2f, Maiky 2p, 3f, Yeray 0p, 3f, Omar 3p, 3f, Juame 5p, 1f  Javi 0p, 3f i Guille 13p, 4f.

No jugaren per diversos motius Miguel, Carles i Robert, debutà l’infantil Javi Cases “Gacelita”. Al final faltant un minut pel final l’entrendor retirà a Guille i Jaume en senyal de reconeixement ja que s’acomiaden del cadet després de dos temporades, la pròxima temporada jugaran en l’equip junior del BERENGUER.

Així que trist final per a una gran temporada en el cadet del Berenguer, en total: guanyarem els dos amistosos de pretemporada contra Massanassa i Albal, en la lliga vam quedar segons amb 19 victòries per sols tres derrotes i en el Trofeu Federació hem guanyat dos i hem perdut dos. El balanç ha sigut de 23 victòries per cinc derrotes.