domingo, 8 de mayo de 2011

CADET MASSANASSA 39 BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 57

Primer partit del CD Berenguer Dalmau cadet en el trofeu federació, el qual tornem a jugar després dos dos temporades, encara que per a molts dels jugadors és la primera vegada que el juguen.

CADET MASSANASSA: 39 (3 TRIPLES, 10 DE 2 i 10/20 en TLL) 12 faltes personals, sense eliminats

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 57 (1 TRIPLES, 25 DE 2 i 4/9 en TLL) 24 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 10-11,8-15, 14-16, 7-15.

Partit en general prou dolent per la nostra part, sense ritme i sense actitud davant un rival prou inferior i que ha posat moltes més ganes que nosaltres. Hem començat com és habitual en els nostres partits de una forma lamentable malament en defensa, arribant sempre tard, el que ha provocat cistelles fàcils dels rivals i faltes personals i en atac hem estat més de sis minuts sense anotar al minut 7 del primer quart els de Massanassa dominaven per 7-2. A partir d’ací hem començat a defendre un poc millor i jugar més fluid en atac en que ha permés remuntar i acabar el quart amb 10-11 a fovor, en el segon quart hem contiunuat amb la mateixa tònica i poc a poc hem anat distanciant-se en le marcador per arribar al descans amb 18-26. En el tercer quart hem continuat millorant en defensa fins posar-se 14 dalt 24-38, però els local han retallat les diferències fins a deu punts 32-42. En l’ultim quart encara que el Massanassa mitjançant un triple inicial s’ha apropat a set punts, els catarrogins han jugat un poc millor a pesar del domini dels locals en el rebot ofensiu, i han anat distanciant-se en el marcador pel bon joc dels seus pivots i per les errades des de la línia de tirs lliures del locals, al final victòria 39-57 que fa que comencem amb bon peu la nova competició.

En resum no hem jugat bé potser inactivitat de partits o altres motius, hem concedit massa segons opcions als rivals, i el nostre atac ha sigut molt espés quan hem jugat 5x5, com a notícia positiva, reaparegué Robert després de dos mesos i mig de lesió amb el turmell.

Jugaren i anotaren: Miguel 5p, 4f Carles 12p, 2f, Vicente 8p, 3f, Carlos 8p, 2f, Jonatan 6p, 3f Robert 0p, 3f Yeray 0p,1f, Omar 2p, 0f, Jaume 2p, 3f, i Guille 15p, 2 faltes.