PILAR 24 BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 55

EL PILAR: 24 (0 TRIPLES, 11 DE 2 i 2/12 en TLL) 13 faltes personals, sense eliminats

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 55 (3 TRIPLES, 17 DE 2 i 12/24 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 8-10, 9-18, 5-15 i 2-12

Partit prou roin jugat pels dos equips, on es va fer valdre el major físic del Berenguer davant un Pilar que va fer un péssim partit en atac. El primer quart va ser igualat més que tot per la fluixa defensa del Berenguer que va mostrar una apatia total un atac anàrquic, i desordenat. En el segon quart a pesar del canvi de defensa comença amb la mateixa tònica, fins i tot posant-se el Pilar per dalt en el marcador 12-10, al minut 15 el Berenguer comença a defendre molt més fort i dominant el rebot defensiu va aprofitar el fluix atac dels locals amb un12-0 de parcial, que va fer que al descans s’arribara amb 17-28 a favor del visitants. La segona part ja va ser de més domini visitant a causa del desencert dels locals i el joc interior i els contratacs dels del Berenguer amb parcials de 5-15 i 2-12 en els dos últims quarts, es posà de manifest la difencia entre els dos equips.

Jugaren i anotaren: Miguel 1p, 1f Carles 8p, 2f, Vicente 8p, 1f, Carlos 4p, 4f Llebre 0p,0f, Jonatan 4p, 2f Maiy 5p, 1f Yeray 0p,1f, Omar 3p, 0f, Jaume 7p, 0f, i Guille 15p, 2 faltes.

No jugaren perque estan recuperant-se de les seues lesions Kike i Robert,

L’MVP és per a MAIKY encara que sols va fer 5p, però defengué con el que més i en l’últim quart jugà de base un lloc que no és el d’ell i ho va fer molt bé.