sábado, 9 de abril de 2011

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 65 PICKEN CLARET 54

Últim partit en casa i penúltim de la lliga, rebíem al Picken Claret un dels equips més forts de la lliga.

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 65 (0 TRIPLES, 28 DE 2 i 9/21 en TLL) 22 faltes personals, eliminat jugador nº7 Carlos Belenguer

PICKEN CLARET: 54 (0 TRIPLES, 22 DE 2 i 10/23 en TLL) 18 faltes personal,una tècnica a la banqueta, eliminat jugador nº10 J. Daroqui.

PARCIALS: 12-17, 20-15, 18-13 i 15-9.

Gran partit jugat entre dos dels millors equips del grup, duel espectacular de bases (el nº10 del Picken i el 18 del Berenguer) sense dubte els millors de la categoria, duel baix la cistella pel rebot, duel en defensa i en atac. La sort ha caigut a favor del Berenguer on en la segona part ha sigut capaç d’obrir una escletxa en el marcador de 10 punts que al final han sigut decisius. El partit ha començat amb la típica empanada del Berenguer, però hui tenien davant un gran equip que ha sabut aprofitar les seues opotunitats, manant en el marcador 5-13 de parcial per acabar amb 12-17 en primer quart, el partit s’ha igualat en el segon quart fin arribar al descans amb 32-32. En la segona part els locals poc a poc han anat manant en el marcador fins arribar a l’últim quart amb 50-45, el de Benimaclet encara s’han apropat més fins al 53-49, però el Berenguer reacciona i deixa el marcador 60-49 màxima diferència que es mantinguda fins al 65-54 final.
A destacar el gran partit del base del Picken Claret J. Daroqui amb 18 punts, dominant el joc, rebotejant i dirigint al seu equip. Pel Berenguer com sempre la direcció de Guille (17 punts)  i també la força dels dos pivots Carles 17 punts, i Carlos 12 punts, a pesar dels problemes de faltes i de la seua eliminació.

Jugaren i anotaren: Miguel 1p, 1f Carles 17p, 3f, Vicent 12p, 3f, Carlos 12p 5f (eliminat) Maiky 2p, 2f, Omar 0p, 0f, Jaume 4p, 4f i Guille 17p, 4f.

No jugaren per diversos motius Kike, Robert i Jonatan. Estigueren a la banqueta Llebre i Yerai. Queda un partit contra el Paterna, matemàticament som ja subcampions caldrà esperar a l’última jornada per conéixer al campió del grup. Nosaltres juguem el dissabte a Paterna i el Colegio Alemán el diumenge en Don Bosco, necessitem guanyar al Paterna i que el Colegio Alemán perda en Don Bosco. Complicat però possible.

L’MVP és complicat triar-lo perquè tots han fet un gran partit, però es decidim per CARLES, hui a tingut lluitar de valent amb els pivots contraris més alts que ell i ha tingut que aguantar quasi tot el partit a causa de les faltes de Carlos i les absències de Robert i Jonatan, així i tot ha fet 17 punts.