domingo, 17 de abril de 2011

EMD PATERNA-54- BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 73

EMD PATERNA 54 BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 73

Últim partit de la lliga regular, categoría cadet IR zonal grup C, disputat al pavelló blau del poliesportiu de Paterna. Intranscendent pel Bereguer ja que coneixiem el resultat del partit Don Bosco-Col Alemán que decidia la lliga i el pas als quarts de final, en favor dels del Col. Alemán. En canvi per als del Paterna era molt important ja que es jugaven la permanencia en Rendiment.

EMD PATERNA: 54 (0 TRIPLES, 21 DE 2 i 12/31 en TLL) 20 faltes personals

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 73 (0 TRIPLES, 31 DE 2 i 11/28 en TLL) 23 faltes personals, eliminat jugador nº7 Carlos Belenguer.

PARCIALS: 14-20, 18-8, 7-21 i 13-24.

Partit amb dues part diferents en la primera amb igualtat, amb lleuger avantatge del Paterna sobre tot en el segon quart, on el Berenguer no va estar encertat, ni en atac, ni en defensa, amb la qual cosa, el Paterna va conseguir acabar per davant en el marcador per 32-28. La segona part va ser de domini clar del Berenguer que va trencar molt bé la pressió dels locals i poc a poc la diferència va anar augmentant en el marcador fins el resultat final 54-73

Jugaren i anotaren: Miguel 4p, 2f, Carlos 12p 5f (eliminat), Llebre 4p,1f Jonatan 11p, 1f Maiy 6p,4f, Yeray 4p,4f, Omar 0p, 0f Jaume 11p, 4f, i Guille 21p, 3 faltes.

No jugaren per diversos motius Carles, Vicent, Kike i Robert

Al final del partit decepció en les cares dels jugadors per no haver aconseguit el passe a quarts de final, a pesar d’haver aconseguit 19 victòries (d’elles 10 a domicili, sols hem perdut en San José, i amb un arbitratge vergonyòs) i 9 victòries a casa (perderem 2 partits, San José amb les baixes de Jaume, Guille i Carles, i Col Alemán que ens guanyà amb mereixement i ens recuperà el bàsquet average amb una cistella en l’últim segon del partit)

Ara a fer bon paper en el Trofeu Federació.

L’MVP és per primera vegada en esta temporda per a JONATAN, va fer el seu millor partit des que està en el Berenguer, va anotar 11 punts i dominà el rebot defensiu en els moments en que va estar en la pista sobre tot en el segon temps.