CD MONTESION 34 BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 39

MONTESION: 34 (0 TRIPLES, 13 DE 2 i 8/20 en TLL) 16 faltes personal, eliminat jugador nº5 R.Oset.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 39 (0 TRIPLES, 17 DE 2 i 5/23 en TLL) 22 faltes personals, eliminat jugador nº5 C. Sabater

PARCIALS: 7-5, 12-13, 5-12 i 10-9.

Partit molt igualat el disputat hui al col·lege de Montesión, el partit s’ha decidit en el tercer quart i a l’inici de l’últim quart on hem tret una diferència de 10 punts 25-35 que hem sabut mantindre encara que amb dificultats final del partit.
Hem començat fluixos amb els locals dominant el xoc, gràcies al seu major físic, no hem estat encartats cap dels dos equips arribant-se al final del quart amb un pobre 7-5, en el segon quart els dos equips han jugan millor i han estat un poc més encertats en atac. Al descans s’arriba amb el mínim avantatge de 19-18 pels locals. En la represa ha continuat la igualtat 24-24, però al final del quart els visitants han fet un parcial de 6-0 que fa que s’arribe al final amb 24-30. Poc a poc el Berenguer millora en defensa i s’assoleix la màxima diferència 25-35 després la forta defensa dels locals, les personals dels homens impotants i les errades des dels tirs lliures fan que els últims minuts siguen d’incertesa, però podem aguantar i al final s’arriba amb el resultat 34-39.

Jugaren i anotaren: Miguel 0p, 0f Carles 4p, 5f (eliminat), Vicente 8p, 1f  Carlos 2p, 3f Llebre 0p,0f, Kike 2p, 1f, Jonatan 0p, 2f Maiy 0p,1f Robert 3p, 1f, Yeray 0p,0f, Jaume 7p, 4f, i Guille 13p, 4 faltes.

En resum partit molt complicat que l’hem pogut traure avant malgrat les circumstàncies adverses, en comes moltes errades, hem errat 18 tirs lliures i també el fort vent ha dificultat el partit. Menció apart correspon a l’afició del Berenguer que a pesar de ser un divendres per la vesprada s’ha desplaçat en massa animant constantment en competència amb l’afició cridanera del Montesión.

L’MVP una vegada més és per a Guille, ja que ha fet un bon partit i ha controlat prou bé el joc, encara que ha fet alguna falta personal innecesària.